Moin

Ik stell mi ok eben vör: ik bün Antje.
Ik hebb en lüttje Laden un bi mi kommt Lüü de wat to vertellen hebbt. Ik mach geern prooten un wieder vertelln, bi mi is alles good uphoben. Ik bü verwitwet un beter mien Witwenrente mit de lütten Laden up. Wenn ji Sörgen hebbt oder blot mal ut Huus willt denn kommt bi mi, ik hebb Treckpott immer het.

Niet vergeten:

Ik hebb vandag Angeboten in mien Laden, Grilltied is ja weer bold up, un ik hebb dar so en Ladung Grillflesk kreggen, de krieg ji vandag bi mi vör 4.99 Euro, daar is ok en Ochse bi, de dürt ji vandag för 4.99 wat up Jack hauen, de sitt bi mi in t Keller un suppt mien Vörraten up…

 

Kommentare

Eine Antwort zu „Antje Brook“

  1. […] Antje hier… =) […]

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert